به گزارش سلام لردگان، نظامالدين قهاري در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: استخوانهاي صورت و فک و پيشاني عمدتاً تو خالي هستند و داخل آن از مخاط سينوس پر شده است.
متخصص گوش، حلق و بيني گفت: اگر مخاط سينوسي موجود در داخل اين حفرهها متورم و ملتهب شود، سينوزيت اتفاق ميافتد.
قهاري، انواع سينوزيت را التهابي، عفوني، حاد، مزمن و تحت حاد معرفي کرد و گفت: سينوزيتهاي حاد در اثر سرماخوردگي، باد، سرما، آلودگي هوا و ويروس ايجاد ميشوند که اگر به آن بياعتنايي شود ممکن است به سينوزيت تحت حاد و سپس مزمن و عفوني تبديل شود.
وي تأثير هواي سرد و آلوده را در التهاب مخاط سينوسها مؤثر دانست و گفت: اگر فردي از گرما به سرما يا از سرما به گرما وارد شود مخاط سينوسش آمادگي التهاب پيدا ميکند.
متخصص گوش، حلق و بيني به افراد توصيه کرد: سعي کنند شبها حمام بروند و اگر در ساعات ديگري حمام ميروند حداقل دو سه ساعت در منزل بمانند چرا که اگر فرد حمام رفته بلافاصله از محيط منزل خارج شود درست مثل آن است که شيشه داغي را در آب سرد قرار دهند؛ مخاط نيز به همين ترتيب براي پذيرش ميکروبها شکننده ميشود.
قهاري ادامه داد: علائم سينوزيت ميتواند از سردرد، گرفتگي بيني، آبريزش و تب تا ترشح پشت حلق و احساس ضعف و خستگي در افراد متغير باشد.
انتهاي پيام/